Vauva-ja perheuinti

Vauva- ja perheuinnit ovat perheiden yhteisiä, vuorovaikutteisia leikkihetkiä. Laulun ja leikin avulla tuetaan lapsen motorista ja sosiaalista kehitystä sekä harjoitellaan vesiturvallisuutta. Toimintaa ohjataan sekä ryhmässä että yksilöllisesti, lapsi- ja perhelähtöisesti. Kaikki ohjaajat ovat suorittaneet Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry:n uimaopettajan ja vauvauintiohjaajan koulutuksen.

Vauva- ja perheuinnin voi aloittaa kolmen kuukauden ikäisenä, kun painoa on kertynyt viisi kiloa. Uinnin aloittaakseen on osallistuttava vauvauinti-infoon mikä järjestetään ennen kauden alkua. Noin puolitoistavuotiaina lapset siirtyvät vanhempineen perheuintiryhmään, jossa he saavat olla 4-vuotiaiksi asti. 4 vuotta täytettyään lapset voivat siirtyä Kuutti-ryhmiin.

Uinnit järjestetään lauantaisin 8-11. Ryhmiä on viisi ja ryhmäjaot suunnitellaan lasten ikä- ja kehitystason mukaisesti.

Uusien alle 1-vuotiaiden uimareiden ilmottautuminen pääsääntöisesti elo- ja tammikuussa. Vanhempien lasten paikkoja voi tiedustella muinakin aikoina. Kesken kauden uusie uimareita otetaan kuitenkin mukaan vain mikäli ryhmissä on tilaa.

perheen ensimmäinen osallistuva lapsi 115 €

perheen muut osallistuvat lapset 72,50 €

Tervetuloa polskimaan!

Yhteydenotto- ja tiedotuskanavat:

Seuran verkkosivut

Facebook Rauman Laitesukeltajat

Instagram raumanlaitesukeltajat

My ClubSähköposti rlsvauvauinti@gmail.com

Uusille vauva- ja perheuimareille järjestetään infotilaisuus ennen uintien aloitusta.

Lapset liittyvät vauva- ja perheuinnin ajaksi Rauman Laitesukeltajat ry:n jäseniksi. Toimintamaksu peritään kausittain, eli kaksi kertaa vuodessa. Lapsen mukana tuleva(t) vanhempi(vanhemmat) tai muut aikuiset maksavat joka käyntikerralta uimahallin sisäänpääsymaksun.

SUH3